Vakmanschap & innovatie

Broson - Bulk Handling Solutions Nederland

Broson in Roosendaal (NL) gelooft in een continue ontwikkeling met zowel leverancier als klanten. Door te blijven investeren in vakmanschap en innovatie, willen wij op de markt een positie innemen van het best probleemoplossende machinebouw bedrijf.

Hier gaan we altijd voor!

Vakmanschap
& innovatie

Broson – Bulk Handling Solutions Nederland in Roosendaal (NL) is een machinebouw bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van machines voor (los)gestorte bulkgoederen. Naast een range aan standaardmachines zijn wij uw partner voor maatwerkoplossingen.

Dit doen we met ons team, waarbij alle werknemers meedenken in oplossingen. Naast de ontwikkeling en bouw van machines kunt u bij ons ook terecht voor service en onderhoud.

Missie:

Broson РBulk Handling Solutions Nederland helpt haar klanten aan specifieke maatwerk oplossingen. Door middel van ons gedreven vakmanschap en innovatieve oplossingen leveren wij dagelijks producten op maat, voor een passend budget en binnen gewenste levertijd

Visie:

Broson – Bulk Handling Solutions Nederland gelooft in een continue ontwikkeling met zowel leverancier als klanten. Door te blijven investeren in vakmanschap en innovatie, willen wij op de markt een positie innemen van het best probleemoplossende machinebouw bedrijf.

Denken in oplossingen is ons motto

Gewone Hollandse jongens

Broson – Bulk Handling Solutions Nederland helpt haar klanten aan specifieke maatwerk oplossingen. Door middel van ons gedreven vakmanschap en innovatieve oplossingen leveren wij dagelijks producten op maat, voor een passend budget en binnen gewenste levertijd. Dat doen we vanuit onze fabriek in Roosendaal (NL).

Marnik Brosens

Directeur

Pim Dekkers

Engineer

KAN HET TRANSPORTEREN VAN HET PRODUCT OOK SNELLER EN HANDIGER?

Daar mag je ons voor wakker maken!

Kunnen we u helpen? Neem dan direct contact met ons op, dan gaan we met uw vraag aan de slag!